Emmastraatfair tijdens de Posbankloop

VELP – Op de zondag tijdens de Posbankloop is er een markt in de Emmastraat te Velp. Een markt met bijzondere producten en koopjes. Veel winkels in de Emmastraat zijn geopend op deze zondag.

Dit is het eerste jaar dat er tijdens de Posbankloop een markt gehouden wordt in de Emmastraat, er zijn diverse terrassen en zowel voor, gedurende en na de wedstrijden kunt u hier terecht om lekker even over de markt te wandelen en te genieten van een hapje of een drankje.
De Emmastraat is makkelijk te bereiken vanaf de start van de Posbankloop op de Kennedylaan. Op deze unieke markt staan veel kramen, een springkussen en een poffertjeskraam en op het schoolplein van de Fredericusschool is een kleedjesmarkt.
Er is nog ruimte voor het huren van een kraam, heeft u interesse? Neem dan contact op met Helga Groen van Storm Events via [email protected] of 06-33823568
Tijdens de markt is de straat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. 
Datum: 29 september, tijd: 12.00 tot 17.00 uur.
banner-emmastraat-fair
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen