Masterclass Participatie voor vrijwilligers

RHEDEN/DUIVEN – Het Loket Vrijwilligerswerk van St. VIVA Rheden verzorgt samen met welzijnsorganisaties Mikado uit Duiven/Welzijn en Caleidoz uit Zevenaar een Masterclass Participatie. 

Dwarsdenker Albert Jan Kruiter gaat op animerende wijze in op de vraag hoe de door de regering gewenste participatie vorm kan krijgen. Deze gezamenlijke bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Duiven op donderdagavond 18 september. 
Behalve vrijwilligers zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis. 
Albert Jan Kruiter, mede oprichter van het Instituut voor Publieke Waarden (www.publiekewaarden.nl), spant zich als docent en onderzoeker in voor gemeenten, provincies, ministeries en welzijnsorganisaties. Hij schreef verschillende boeken, zoals ‘In ons belang’ en ‘De dag dat Peter de deur dichttimmerde’. Tevens publiceert hij regelmatig in landelijke dagbladen en tijdschriften. Kruiter onderzocht in grote steden de dienst-, zorg- en hulpverlening aan mensen met meerdere problemen. Deze dwarsdenker schuift zijn mening dat het anders kan, niet onder stoelen en banken en gebruikt met plezier de historische theorieën en praktijken van onder andere Socrates, Pilates en Plato, maar ook Thorbecke komt bij hem aan bod als kiem van onze verzorgingsstaat.   
Aanmelden
Het gemeentehuis van Duiven bevindt zich aan het Koning Alexanderplein1, 6921 ES Duiven. Er is plek voor maximaal veertig personen. U kunt zich van tevoren aanmelden bij Maud van Braam van Loket Vrijwilligerswerk – St. VIVA Rheden, tel.: 0313 – 420 124 of mail: [email protected] Aanmelden is vooral handig voor mensen die mee willen rijden. 
De koffie staat in Duiven klaar vanaf 19.00 uur. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen