Herman in een bakje Geitenkwark

DIEREN – Op donderdag 10 januari presenteert Rheder Art een bijzondere cabaretvoorstelling: Herman in een bakje Geitenkwark.

DIEREN – Op donderdag 10 januari presenteert Rheder Art een bijzondere cabaretvoorstelling: Herman in een bakje Geitenkwark.

Stelt u zich eens voor: Al dagen verdwaald in de woestijn, de zon brandt fel op uw gezicht, nek en schouders. Uw lippen zijn uitgedroogd, uw keel verschroeid, uw hoofd doet pijn. Alles is wazig, begint te draaien, het kan niet lang meer duren. Dan verschijnt daar plotseling in uw hand dat ene glas ijskoud water, waar u al zo lang naar verlangt. U zet het aan uw lippen en drinkt. Herman in een bakje Geitenkwark. Vijf ogenschijnlijk nietszeggende woorden. Vier fluwelen stemmen. Drie goddelijke lichamen. Twee lagen in elke grap en één avond waarna niets meer is wat het lijkt. Herman in een bakje Geitenkwark: vocaal cabaret met ballen en gevoel. De redding is nabij.

De voorstelling is op donderdag 10 januari in Schouwburg Theothorne te Dieren en begint 20.00u. Kaarten kosten € 15,00 (scholieren € 10,00), reserveren is mogelijk via www.rhederart.nl of bij de schouwburg in Dieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Locatie: Schouwburg Theothorne Dieren
  • Prijs: 15 – 10
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen