‘Viering ter nagedachtenis’ door Phanta Rei Vocaal

VELP – Panta Rhei Vocaal verzorgt op zondag 4 november 2012 een viering ter nagedachtenis  in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp (Gld).

VELP – Panta Rhei Vocaal verzorgt op zondag 4 november 2012 een viering ter nagedachtenis  in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp (Gld).

Het thema van deze viering zal zijn:  “Music will calm thee “.

Dit is een frase uit het prachtige lied van Händel: Art thou troubled. De ruimte die muziek biedt om emoties en gevoelens tot uitdrukking te brengen, is grenzeloos. Muziek die vreugde bezingt, muziek die helend en vertroostend werkt. We kunnen helemaal blij worden van muziek, maar ook in ons zelf keren. De pijn voelen van verlies en voelen dat muziek die emotie zachter kan maken. Muziek als troost voor vergankelijkheid: dat is de sfeer die Panta Rhei Vocaal bezingt. Zingen bij leven en dood.

 

Panta Rhei Vocaal is gespecialiseerd in het a capella zingen bij uitvaarten en herdenkingen. Het staat onder leiding van dirigent Frank Litjens en komt uit de regio Arnhem, maar beperkt zich niet alleen tot dit gebied. Panta Rhei Vocaal heeft een breed repertoire van gregoriaans tot close-harmony, van wereldlijk tot religieus. Het repertoire houdt rekening met verschillende visies op leven en dood.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Frank Litjens, via de website of e-mail

 

 

 

 

 

Deel dit bericht via Social Media!!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen