Open Trouwlocatie Dag op Kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen nodigt trouwlustigen uit om Kasteel Rosendael te komen bezoeken. 

ROZENDAAL – Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen nodigt trouwlustigen uit om Kasteel Rosendael te komen bezoeken. 

Zeg “Ja, ik wil” trouwen op kasteel Rosendael

Wilt u alvast een voorproefje nemen op de mooiste dag van uw leven?

Op zondag 7 oktober aanstaande, tussen 12.00 en 17.00 uur kan dat! Kasteel Rosendael opent dan voor alle trouwlustigen haar deuren in het kader van de Open Trouwlocatie Dag! 

Kasteel Rosendael, gelegen in de bosrijke en groene om­geving ten noord-oosten van Arnhem, tegen het dorp Velp, in het plaatsje Rozendaal, behoort tot de mooiste historische kastelen in Nederland. Het begon zijn ge­schiedenis eeuwen geleden als residentie van de graven en hertogen van Gelre. Rosendael is al vele jaren één van de mooiste locaties om te trouwen. De entourage van de gehele locatie zal zeer zeker zorgen voor een onnavolgbare indruk. Een belangrijke reden dat men voor Rosendael kiest is dat men de gehele dag op landgoed Rosendael kan doorbrengen. 

Tijdens de Open Trouwlocatie Dag kunt u de trouwzalen van het kasteel bezichtigen, genieten van het prachtige landschapspark en uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in de (feest)locatie, de Oranjerie, met een mooi terras grenzend aan de rozentuin! 

Kijk voor meer informatie op www.opentrouwlocatiedag.nl!

 

  • Locatie: Park Rosendael Rozendaal
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen