Open Huis in de Paperclip

Foto:

VELP – Op zaterdag 30 augustus 2014 houdt ontmoetingscentrum De Paperclip Open Huis. Al meer dan 35 jaar weet de Paperclip, door de inzet enkel van vrijwilligers, voor iedereen een mooi programma te bieden. 

Er zijn diverse kaartclubs en leeskringen, men kan biljarten, koersballen en tafeltennissen. Er worden veel creatieve en educatieve cursussen aangeboden. 
Nieuw dit seizoen is de cursus Vergeten sieraden: van oude sieraden naar nieuwe creaties. Ook voor het eerst: Kruiden leren kennen en verwerken en Creatief schrijven. Verder kan men in 3 avonden leren werken met een iPad of tablet. 
Er zijn ook nog 2 lezingen: Wat uw kat u vertelt en Het Weihnachtsoratorium van J.S.Bach.
Alles is na te lezen in de PaperClipper, die af te halen is in de bibliotheken en in het gebouw van de Paperclip, Eiberstraat 14-16 in Velp. 
Tijdens het Open Huis kan men tussen 14 en 16 uur zelf zien wat de mogelijkheden zijn en inschrijven op cursussen en activiteiten. Ook op maandag 1 september tussen 19 en 20.30 u kan men nog terecht. 
Voor verdere informatie zie  www.paperclipvelp.nl. Bellen of mailen is ook mogelijk: 06-55374251 of [email protected].
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen