Dankdienst in Velps oudste kerkje

Foto:

VELP – De “Vrienden van de Oude Jan” vieren in de laatste week van augustus hun 30-jarig bestaan. In al die jaren hebben zij er mede zorg voor gedragen dat de Protestantse Gemeente Velp dit oude kerkje kan exploiteren en kan blijven gebruiken als kerkgebouw. 

Naast de vele culturele activiteiten waar de stichting met name zorg voor draagt, is het gebouw nog volop in gebruik als kerk. Iedere 2e en 4e zondag van de maand is er een avonddienst en daarnaast vele rouw- en trouwdiensten.
Uit dankbaarheid zal hiervoor stil worden gestaan in en na de zondagavonddienst van 24 augustus om 19.00 uur in de Oude Jan, Kerkstraat 56 Velp. De kerkdienst draagt als thema: “God uit Nederland?” Na de kerkdienst zal een toast worden uitgebracht op het kerkgebouw en al haar vrienden en iedereen die de kerk een warm hart toedraagt. Eenieder is uitgenodigd om mee te vieren.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen