ICT visie 25 jaar! Jubileumfeest op 6 september

Foto:

VELP – Bijna is het zo ver, nog één maand, begin september 1989, dus 25 jaar geleden begonnen  Ron en Margrot van der Horst met hun computerbedrijf  te Velp. 25 jaar later vieren zij dit jubileum in september met trots en samen met u.

Wie in de maand augustus iets koopt in de winkel bij ICT visie ontvangt een lot. Met dit lot kunt u mooie prijzen winnen die tijdens de loterij waarvan de trekking plaatsvindt op 6 september tijdens het jubileumfeest. 
Op 6 september van 15.00 uur tot 17.00 uur zal ICT visie een feest organiseren in de Emmastraat met eten, drinken, en  muziek. De winnende nummers worden op die dag bekend gemaakt via
http://rheden.nieuws.nl
,
http://www.ictvisie.eu
en op de Facebookpagina’s van ICT visie, de Emmastraat en Rheden Nieuws
U bent natuurlijk van harte welkom op het jubileumfeest, maar ook om uw prijs op te komen halen en de loterij bij te wonen.
Bent u in de prijzen gevallen maar niet in de gelegenheid om op die dag langs te komen heeft u er de volgende week nog de gelegenheid toe.
Aanbieding van de maand augustus:
maand-augustus-2014
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen