Rondje Rheden – Rozendaal

Foto:

VELP – WS78 verzorgt op zaterdag 17 januari een wandeltocht van 20 of 40 km vanuit Velp. De 40 km lopers starten om 9.00 uur  vanuit Zalencentrum Parkstaete, Parkstraat 3-B 6881 JA, Velp. De wandelaars voor de 20 km route starten tussen 9.30 en 10.00 uur.

De speciaal voor deze dag uitgezette route gaat over onverharde paden en rustige verharde wegen tussen Velp, Rheden en Rozendaal. Het wandelparcours gaat over de Keienberg, via het dorpje De Steeg naar de Posbank. Na de Zijpenberg top lopen we langs de Beekhuizense Beek terug naar de startlocatie in Velp. De 40 km route gaat verder over het hooggelegen heidegebied van het Rozendaalsche Veld en het dorpje Rozendaal.
Inschrijven
Deelnemers  kunnen zich vanaf 8.00 uur inschrijven voor €5,00, inclusief een soep-, koffie- en fruitbon. Leden van WS78 en KNBLO/NWB organisaties krijgen korting. De wandelaars krijgen een routebeschrijving mee. Onderweg geven pijlen en linten de weg aan. Bij de speciale rustposten langs de route zijn de uitgereikte bonnen te gebruiken. Bij de startlocatie zijn de consumpties voor eigen rekening. Het startbureau blijft voor het afmelden tot 17.30 open.
Voor meer informatie zie www.ws78.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen