Zomerconcert Douwe Bob in het Park van Landgoed Avegoor Ellecom

ELLECOM – Elf jaar was hij, toen Douwe Bob voor het eerst optrad. Voor zijn ouders en hun vrienden, die hem in een creatief nest lieten opgroeien. Zijn vader, kunstenaar en muzikant, leerde hem de kracht van beeld en geluid. Zijn moeder, een rock ’n roll danseres, bracht hem zijn liefde voor het podium bij.

Het duurde tot zijn vijftiende voor Douwe een gitaar pakte en zijn eigen nummers begon te schrijven. Een volgende logische stap, een muziekopleiding, bleek niets voor hem. Hij moest het op zijn eigen manier doen. Dus legde hij zich vooral toe op het schrijven van nummers. Want dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Een talent dat hij inmiddels goed gebruikt. Niet voor niets kreeg hij in de zomer van 2012 de titel ‘De Beste Singer Songwriter’van Nederland’. .” “Ja, ik hou van de rauwe muziek uit de jaren zestig en zeventig en ik hou van verhalen vertellen. Ik probeer tijdloze liedjes te schrijven die ergens over gaan.”
Datum: 17-08-2014, Tijd: 20:30 uur, Prijs: €15.00, Plaats: Park Landgoed Avegoor, Zutphensestraatweg 2 Ellecom. Reserveren 0313-430600
Toegankelijk voor rolstoelen, bar geopend en toiletten aanwezig, let op pinnen is niet mogelijk!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen