Marcel van Roosmalen signeert!

Foto:

VELP – Marcel van Roosmalen is een meester in het observeren van de kleinste onbenulligheden, en die beschrijft hij vervolgens zo raak dat de lezer de situatie direct voor zich ziet. Zaterdag 12 juli komt hij zijn nieuwste bundel columns signeren: Ik ben (s)normaal.

De beste reportageschrijver van Nederland schrijft in Ik ben (s)normaal over gewone en minder alledaagse zaken, of het nu om zijn ouders gaat, een taxichauffeur, voetbalclub Vitesse of een beroemde zanger. Zijn columns zijn hilarisch en onvergetelijk. Je zou je erom bescheuren als het tegelijkertijd niet zo droef was en erom janken als het niet zo grappig was.

Marcel van Roosmalen schrijft voor onder meer nrc.next.nl, NRC, Hard gras en de VARAgids. Van zijn hand verschenen onder andere de lovend ontvangen bundel Het is nooit leuk als je tegen een boom rijdt, de Hard gras-special Je hebt het niet van mij, een tragikomisch verslag van een jaar Vitesse en het boek Het is zoals het is: Marcel van Roosmalen op pad met Theo Bos.
Met Velp heeft Marcel van Roosmalen een bijzondere relatie. Hij is er geboren en getogen en haat het hartgrondig. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen