Zomerwandeling over landgoed Rosendael

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 29 juni een wandeling door het park en parkbos van landgoed Rosendael. Al 700 jaar staat het kasteel Rosendael op deze prachtige plek, wie hier woont wil nooit meer weg.

En wie hier niet woont kan hier wel komen wandelen en genieten. Het parkbos is uniek door de ornamenten en de Bedriegertjes en natuurlijk door de eeuwenoude bomen. Het beheer en onderhoud van dit park is natuurlijk een vak apart. De boswachter kan alles vertellen over het groen rondom het kasteel.
 
Start: 13.30 uur bij de receptie van kasteel Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Parkeren op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang aan de Beekhuizenseweg. Duur: ca. 2,5 uur.  Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas. Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of gids Bert Spit, 06 – 49 058 102.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen