Expositie Jo Debije op Klein Beekhuizen in Velp

Foto:

VELP – Op zondag 29 juni openen de tijdelijke bewoners van Klein Beekhuizen de deuren voor een expositie. Te zien is recent en spiksplinternieuw werk van de Nijmeegse kunstenaar Jo Debije.

Ruim 30 schilderijen, door hemzelf liefkozend ‘verfdingen’ genoemd, zijn te bewonderen. Een deel daarvan maakte Debije afgelopen maanden op Klein Beekhuizen. Kijk ook op de compleet vernieuwde website: www.verfding.nl en wees welkom op deze mooie plek aan de bosrand van de Veluwezoom!
Zondag 29 juni van 14.00 tot 17.00 uur. 
Locatie: vanaf de kruising Alteveerselaan / Den Bruijl het (u-bocht) weggetje naar het bos in. Rechtdoor, over het bruggetje landgoed Beekhuizen oplopen: Klein Beekhuizen ligt een kleine 100 meter na het bruggetje in de bocht aan de rechterkant. Het landgoed is verboden voor auto’s. Wie slecht ter been is, kan bij het huis parkeren.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen