Sparen voor een bootreis met opbrengst Zomermarkt

Foto:

VELP – Op vrijdag 27 juni a.s. organiseert ’t Jagthuis, Hoofdstraat 1 in Velp, een Zomermarkt van 14.30 uur tot 19.30 uur. Met de opbrengst van de Zomermarkt gaan de bewoners komend voorjaar een bootreisje maken.

In ’t Jagthuis, een locatie van stichting Innoforte, wonen dementerende cliënten die zware verpleeghuiszorg nodig hebben. Samen met familie en vrijwilligers organiseren de medewerkers extra activiteiten voor de bewoners. Zo blijven de hersenen actief, wordt de geest geprikkeld en blijven de bewoners in contact met ‘de buitenwereld’. Voor hun welbevinden is dit belangrijk.
Deze zomermarkt is de afsluiting van de vakantieweek die in deze week plaats vindt. Bewoners ondernemen in deze week in huis activiteiten die associaties met de vakantie oproepen: Koffie met gebak, een friteskraam, een muzikale wereldreis én op vrijdag de zomermarkt. Het wordt een gevarieerde markt met voor iedereen wat wils. Iedereen is welkom. 
(Foto: Innoforte)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen