Gelders Hof onthult nieuwe namen op 20 juni

Foto:

DIEREN – Op vrijdagmiddag 20 juni neemt zorglocatie Gelders Hof, dat onderdeel is van zorginstelling Attent wwz, na veertig jaar afscheid van zijn naam. Omwonenden zijn welkom op jubileumfeest van zorginstelling Attent wonen welzijn zorg.

Nieuwe initiatieven
Dit omdat de zorglocatie zijn traditionele verpleeghuisfunctie loslaat en twee nieuwe initiatieven lanceert, namelijk een centrum voor preventie, revalidatie en kortdurend verblijf en een centrum voor specialistisch wonen. 
Nieuwe namen
De Rhedense wethouder en locoburgemeester Nicole Olland zal tijdens de feestelijke bijeenkomst de namen van de nieuwe centra onthullen. Om ook het 40-jarige jubileum van de zorglocatie te vieren, is er een fotogalerij met beelden van het allereerste begin in 1974 tot nu. De expositie geeft een goed beeld van alle activiteiten, evenementen en de verbouwing die plaatsvonden in de afgelopen vier decennia.
Uitnodiging
Attent wwz nodigt bewoners, hun familieleden, oud-collega’s, vrijwilligers, omwonenden, verwijzers en andere betrokkenen uit om bij dit feest aanwezig te zijn. Het programma duurt van 16:30 uur tot 18:30 uur. 
Aanmelden kan tot 16 juni 2014 via e-mailadres: [email protected]. Meer informatie over de feestelijkheden staat op www.attentwwz.nl.  
Over Attent wonen welzijn zorg
Attent wwz levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg (wwz) aan vooral ouderen in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Attent wwz doet dit vanuit twaalf locaties. Attent vindt dat mensen, ook als ze ouder worden, zo lang mogelijk thuis moeten kunnen blijven wonen. Door de ontwikkeling van het aanbod draagt Attent wwz daaraan bij. Ook biedt Attent een goede plek aan cliënten die zich door hun ziekte op een manier gedragen die moeilijk past bij andere cliënten. Bij Attent wwz spannen ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers zich in om aan meer dan 1.500 cliënten zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen