Muzieklessen Allegra zet deuren open

Foto:

DIEREN – Op zaterdag 14 juni vindt de jaarlijkse Open Dag en het Zomerconcert plaats van Muzieklessen Allegra in het Rhedens , Doesburgsedijk 7, Dieren: een middag en avond vol met optredens, presentaties en open lessen, kortom een dag vol muziek!

Wat biedt deze dag?
Vanaf 13.00 tot 16.00 kunt u op de eerste verdieping van het Rhedens terecht voor informatie, open lessen op instrumenten, korte presentaties en kennismaken met de docenten van Muzieklessen Allegra. Dezelfde avond, aanvang 19.30u, presenteren de leerlingen van Muzieklessen Allegra zich in de aula van het Rhedens tijdens het Zomerconcert  2014. 
Elk jaar kunt u zich weer oriënteren op muzieklessen, voor u zelf of voor uw kind. Muzieklessen Allegra (voorheen Musica Allegra) werkt al 15 jaar met een enthousiast docententeam aan een kwalitatief hoog aanbod op zoveel mogelijk instrumenten. Sinds 2012 doen zij dat in nauwe samenwerking met Cultuurbedrijf RiQQ en verzorgt met die partner ook een aantrekkelijk cursusaanbod. 
Tijdens de Open Dag zullen de leslokalen open staan, is er een informatiemarkt en kunt u elk half uur een muzikale presentatie zien en horen.  s Avonds gaat om 19.30 uur het Zomerconcert van start. Een avond vol muziek uit alle windstreken en in diverse stijlen door ensembles met leerlingen van jong tot oud(er). Zo krijgt iedereen zin in de zomer!
Voor wie?
Iedereen, van elke leeftijd, met een gezonde belangstelling voor muziek is van harte welkom. Vooral als u zich wilt oriënteren op muzieklessen is dit een prima gelegenheid om een goede indruk te krijgen van hetgeen Muzieklessen Allegra u te bieden heeft.
Locatie, tijden en toegang:
Alle activiteiten vinden plaats in Het Rhedens  aan de Doesburgsedijk 7 in Dieren (hoofdingang via parkeerterrein). 
Van 13:00 tot 16:00 uur kunt u voor de Open Dag terecht op de eerste verdieping, waar ook RiQQ is gevestigd. De toegang hiervoor is gratis.
Het Zomerconcert vindt om 19.30 uur plaats in de aula van het Rhedens, op de begane grond. Het duurt tot ongeveer 21.30 uur. Een kaartje hiervoor kost € 3, voor kinderen tot 12 jaar € 1,50
Meer informatie en een programma van de dag staat vanaf 1 juni op de site van RiQQ:
www.riqq-rheden.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen