Hoe moet het van Kolplein er straks uitzien na de wijkvernieuwing?

Foto:

VELP – Maandag 26 mei tussen 18:00 en 21:00 uur, is er een inloopbijeenkomst op het van Kolplein in Velp-Zuid, omwonenden kunnen dan ideeën uitwisselen en suggesties doen rond de toekomstige inrichting van het van Kolplein en de Plancaravan is daarbij aanwezig. 

Onderdeel van een van de projecten in het kader van de wijkvernieuwing is het Van Kolplein, rondom het plein worden eind 2014 en in 2015 door Vivare 86 woningen gesloopt, om plaats te maken voor 80 nieuwe woningen. De gemeente vernieuwt aansluitend hierop het openbaar gebied en de riolering.
De gemeente wil graag met omwonenden in gesprek over de nieuwe inrichting en gebruiksmogelijkheden van het van Kolplein. Hoewel er een aantal randvoorwaarden zijn, is er ook nog de nodige ruimte voor inbreng van ideeën en suggesties.
Er zijn sneltekenaars aanwezig om de ideeën in beeld te brengen en een team van de gemeente zal klaar staan om alle vragen te beantwoorden. 
Kunt u niet aanwezig zijn en heeft u wel suggesties? Vul dan het formulier in op: http://www.plancaravan.nl/?page_id=102 
Kijk voor meer informatie op: www.plancaravan.nl 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen