‘Excelsior goes USA’ in de Spelerij te Dieren

Foto:

DIEREN – Op zondagmiddag 25 mei aanstaande, verzorgt fanfare orkest Excelsior een concert in het theater van De Spelerij in Dieren onder leiding van dirigent Roger Ritzen. 

Onder het motto ‘Excelsior goes USA’ laat het orkest een brede variatie horen van nummers die op een eigen wijze verbonden zijn met Amerika.
Het orkest heeft De Spelerij in Dieren als locatie uitgekozen; het publiek kan een mooie combinatie kiezen tussen een bezoek aan de Spelerij en een concert. Het concert begint om 16:00 uur.
In de grote wereld is Amerika een continent dat blijft spreken tot de verbeelding; daarom werd een concert samengesteld met als thema USA. Èchte concertstukken afgewisseld met zeer bekende werken van beroemde Amerikaanse zangers en filmmuziek. Natuurlijk een passend concertstuk dat het natuurschoon in één van de mooiste staten muzikaal bespreekt. 
Al met al een concert waaraan dirigent en muzikanten meer dan een half jaar hard aan hebben gewerkt. Het wordt een mooie middag met veel muzikale afwisseling en entertainment.
  
De Spelerij – Dieren
De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen.
Meer info is te vinden op www.spelerij.nl
Excelsior voor De Steeg en Ellecom:
De 121-jarige vereniging heeft brede steun in de dorpen Ellecom en De Steeg; veel van haar leden komen ook uit de dorpen zelf, of zijn geboren in Ellecom of De Steeg. Excelsior is altijd vertegenwoordigd bij belangrijke gebeurtenissen in het dorp; het is één van de weinige korpsen die nog op de weg marcheren en musiceren. Het fanfareorkest is het oudste orkest in de gemeente Rheden.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen