“Heimwee naar morgen”, muzikaal theater in Ellecom

Foto:

ELLECOM – Op vrijdag 16 mei om 20.15 uur in de Nicolaaskerk te Ellecom presenteren Derk Floors, Christan en Hans Grotenbreg en Ruud Rutten het nieuwe gevarieerde programma Heimwee naar morgen. 

Een intrigerende titel van een verrassend programma voor liefhebbers van verhalen, muziek en beeld, met een lach en een traan, over de liefde, de dood, en het leven. Een mooi programma om even op adem te komen, te ontspannen en ontroerd te worden.
  
Toegangskaarten (€ 7,50) kunnen worden gekocht bij bakkerij Samberg in Ellecom, Hulsman, Oversteeg in De Steeg, en ook bij Elderman, Groenestraat te Rheden. Kaarten zijn eveneens verkrijgbaar op vrijdagavond 16 mei voorafgaand aan de voorstelling. 
De opbrengst van alle verkochte kaarten boven de 40 gaat naar de sponsoractie voor Kika van  Gert Jansen. Kijk voor meer informatie over de actie van Gert Jansen voor Kika op:
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/20140414/Gert-Jansen-predikant-uit-Ellecom-op-de-fiets-in-de-Giro-di-KiKa
 
Kijk voor meer informatie over dit gezelschap op:
http://verhalenenmuziek.nl/
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Kijk hieronder ook naar de trailer
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen