Innoforte

Adres:

Hoofdstraat 1
Velp , 6881 TA
Tel. (026) 384 92 92

Website:

http://www.innoforte-zorg.nl

Iedere levensfase kent zijn eigen dynamiek. Wie ouder wordt, krijgt nieuwe, andere vragen over zinvolle daginvulling, huisvesting en zorg. De boodschappen, de was, het huishouden, het onderhoud van huis en tuin maar ook het alleen zijn, breken u misschien op. Wij begrijpen dat u uw tijd en energie liever anders besteedt!

Deze website geeft u een eerste indruk van ons aanbod. Innoforte kan u thuis zaken uit handen nemen. Of zorg bieden als u een zorgvraag heeft. Onze Huizen van de Buurt heten u van harte welkom in de restaurants of bij activiteiten. Denkt u na over anders wonen, informeert u dan eens naar onze mogelijkheden.

Als zelfstandig wonen niet langer verantwoord is, bieden wij een veilige en prettige woonomgeving in één van onze twee locaties voor beschermd wonen, ’t Jagthuis en het Lorentzhuis.

Onze Klantenservice en ouderenadviseurs geven u in een persoonlijk gesprek graag nader advies over de mogelijkheden om uw leven te leiden zoals u dat wilt. Een (w)aardige oude dag, dat is voor eenieder heel persoonlijk. Wij maken daar graag werk van!

De Klantenservice is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (026) 388 20 00. U kunt ons ook mailen: [email protected]

Op Zorgkaart.nl vindt u snel terug hoe cliënten wonen bij en zorg van Innoforte waarderen. Zorgkaart.nl is een initiatief van de Nederlandse Patiënten- en Consumenten Federatie en opereert onafhankelijk van zorginstellingen. De totaalscore voor Innoforte op Zorgkaart.nl is 7,7 (september 2016).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen