Puck & Co

Adres:

Postbus 105
Didam , 6940 AA
Tel. 0316-229145

Website:

http://www.puckenco.nl

Peuteropvang betaalbaar voor alle ouders!

Heeft u geen werk en volgt u geen opleiding? Dan komt u niet in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.
Wilt u toch graag dat uw peuter naar de peuteropvang gaat? Door de toekenning van “peutersubsidie” binnen de gemeente Rheden is dit is al bij ons al mogelijk vanaf 1 ochtend van 3 uur voor slechts €0,69 per uur!*
Wij bieden alle peuters van 2 tot 4 jaar:

  • Professionele peuteropvang (ook verlengde opvang mogelijk) in een stimulerende en leerzame omgeving;
  • Voor– en Vroegschoolse Educatie – Startblokken;
  • Themagericht werken;
  • Opvang voor zowel reguliere peuters als ook  peuters met een VVE indicatie;
  • Doorgaande lijn met de basisschool.

* Afhankelijk van uw inkomen

Alle peuters naar de opvang! 

“Elke peuter verdient een plek om opgevangen te worden, dus ook peuters waarbij een of beide ouders niet werken. Goede kinderopvang geeft kinderen een goede start in de maatschappij. Ieder kind heeft daar recht op”, aldus minister Asscher.  

Daarom is er extra geld vrijgemaakt om alle peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar de mogelijkheid te bieden om naar een voorschoolse voorziening te gaan, ongeacht de persoonlijke situatie van ouders. Ouders die werken en/of studeren komen in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Ouders die geen baan hebben of een studie volgen komen in aanmerking voor een gemeentelijke subsidie vanuit de gemeente.

Gemeentelijke subsidie
U werkt niet en volgt geen opleiding?

Geen probleem.  Voor ouders die niet onder de landelijke regeling vallen (Kinderopvangtoeslag) heeft de gemeente Rheden een eigen tegemoetkoming voor de  kinderopvang/peuteropvang.  Zo is de peuteropvang ook voor u betaalbaar!

Opvang bij Puck&Co

Bij Puck&Co is het voor peuters al mogelijk opvang af te nemen voor 1 dagdeel per week voor 3 uur per keer. Leuk om samen te spelen met leeftijdsgenootjes en natuurlijk een hele goede voorbereiding op de basisschool. Meer uren opvang afnemen kan natuurlijk ook, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Onze locaties in de gemeente Rheden:

  • Basisschool de Vlinder, Admiraal Helfrichlaan 15 DIEREN
  • AMG Schmidtschool, Valeriuslaan 18 DIEREN
  • Anne Frankschool, Binnenweg 40A ELLECOM
  • Kroeseboom, Haverweg 16 A RHEDEN
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden