Expositie Carel Lanters in galerie Halte de Engel

Foto:

DE STEEG – Tot en met 30 januari 2014 wordt onder de titel Zonder Tijdsaanduiding, werk van de Arnhemse kunstenaar Carel Lanters geëxposeerd in galerie Halte de Engel te De Steeg.

In deze tentoonstelling toont Lanters een dwarsdoorsnede van zijn werk van de afgelopen jaren. Het vrije werk dat meerdere ontwikkelingen heeft doorgemaakt, is regelmatig aanleiding geweest voor het maken van monumentale werken in de publieke ruimte, waarvan er ca. 25 in Nederland en daarbuiten zijn gerealiseerd. 
Het begon ooit met beeld- en geluidsonderzoek. Dat komt nu weer terug in de vorm van het bespelen van de Uilleann Pipes, een instrument dat door klanken, vormen tracht te genereren. Uit de recente serie “Pronounceables’ (uitspraken en de vormen daarvan) wordt een aantal objecten getoond met de ondertitel ectoplasma’s. 
afb
Expositie Galerie Halte de Engel – gemeentehuis – Hoofdstraat 3 De Steeg. Openstelling: ma t/m do 09.00 – 17.00 en vr. 09.00 – 12.30 uur. Organisatie: Cultuurbedrijf RIQQ.
Klik HIER voor de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen