Expositie in de vitrine van Ons Raadhuis.

Foto:

VELP – Van 30 januari tot 1 februari 2024 is er in de vitrine van Ons Raadhuis een kleine expositie van  bijzondere objecten van de kralen-sieraden-verzameling van Gerda Schroeder.

Gerda legt uit hoe ze aan deze verzameling is begonnen:

‘Met ons gezin hebben we in de jaren ‘80 en ’90 van de vorige eeuw vele jaren gewoond en gewerkt in Kenya en op meerdere plekken in Kameroen. Daar is mijn interesse gewekt voor de vele kralensoorten en de verschillende functies, die deze hadden en nog steeds hebben. En van wie historie en vervaardiging uitermate interessant zijn. Voor de kleine expositie van de vitrine in Ons Raadhuis heb ik een selectie gemaakt van voor mij bijzondere objecten van mijn kralen-sieraden-verzameling.’

Kom kijken en lezen. Dan krijgt u een klein kijkje in de prachtige wereld van Afrikaanse kralen. De kralen zijn niet te koop!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen