Expositie Jeroen Joosten bij galerie Riet Art in Velp

Foto:

VELP – Bij galerie Riet Art aan de Emmastraat in Velp is tot 7 oktober een 20-tal werken van kunstenaar Jeroen Joosten te zien. 

Jeroen Joosten in 2008 begonnen met het schilderen van portretten, zijn voorkeur gaat uit naar het schilderen van portretten van mensen en soms ook van dieren. Hij schildert in acryl en goud is een veel voorkomende kleur in zijn werk. Een goede omschrijving voor zijn werk is: 
“Figuratief, strak, licht gestileerd en modern”
Jeroen Joosten is woonachtig in Almere en heeft ruim 30 jaar gewerkt als Visual Merchandiser bij veel grote Nederlandse en internationaal opererende bedrijven. 
Jeroen Joosten: “Zeer creatief werk, maar ik wilde meer en het schilderen van portretten was altijd al een ambitie en zou ooit de volgende stap in mijn leven zijn. Dus, toen de mogelijkheden zich voordeed ben ik ermee begonnen. Ik vind het fantastisch om dit werk te doen en hoop dat de reacties van bezoekers mij verder zullen inspireren.” 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
kunstwerk2-jeroen-joosten
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen