Seniorenzitting Narrenkap Oosterwolde FOTO’s

VELP – C.V. De Narrenkap hielden woensdag 28 januari een Seniorenzitting in zorg en wooncentrum Oosterwolde aan de Middelhagenhof 1 in Velp.

Na een welkomstwoord aan alle bewoners, werknemers en vele vrijwilligers opende om 19.41 uur de ere-president Johan van de Narrenkap de seniorenzitting, dit deed hij samen met de Senaat, de Garde, en de Prins met zijn gevolg, dit ging gepaard met het zingen van het verenigingslied. Hierna was het de beurt van de mini Garde met hun dans optreden.

Nadat Prins Niels de proclamatie had voor gelezen werden 4 vrijwilligers naar voren geroepen zij ontvingen een ere medaille voor hun vele vrijwilligers werk in Oosterwolde. Dit werd gevolgd door optredens van de grote Garde, de zang van de dames Tongbrekers en voor wat rustige zang was er zangeres Machabelle.

Na een hapje en een drankje in de pauze startte de mini Garde met een showdans, waarna het de beurt was aan dweilorkest Tis Niks Wut Niks, zij speelden diverse carnavalsnummers, wat een grote polonaise door de zaal te weeg bracht. Hierna waren er nog een optredens van de dames Zwart/Wit, De Hofzangers & Hofnarren, en in de finale een gezamenlijk optreden met de dames van de narrenkap met het Oosterwoldelied.

Het was weer een grandioze avond voor alle aanwezigen met dank aan alle vrijwilligers en de Narrenkap.

Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen