Foto’s Koeschijten en Zeskamp CV De Deurdauwers in Dieren

DIEREN – Afgelopen zaterdag werd door Carnavals Vereniging De Deurdauwers een Zeskamp georganiseerd en Koeschijten. Er hadden zich diverse teams ingeschreven en het was een zeer geslaagde middag, die als hoogtepunten het Koeschijten en de finale van de Zeskamp had.

Bij het koeschijten kon iedereen die dat wilde loten kopen en men kocht hiermee per lot een vierkante meter grond waarop één van de koeien zou kunnen gaan schijten. De prijzen die hiermee verdiend konden worden logen er niet om en de einduitslag was de volgende: 
  • 1e prijs lotnummer 716  H.de Haan  € 500,-
  • 2e prijs lotnummer 294 Eric en Belinda € 250,-
  • 3e prijs lotnummer 462 Maaldrink uit Spankeren € 100,-
De finale van de zeskamp werd gespeeld met een snelle polonaise op muziek, de drie hoogst geplaatste teams moesten een hindernis baan lopen over strobalen en mochten elkaar hierbij niet loslaten. Dit ging net zo lang door tot het winnende team overbleef, dit team kreeg vervolgens de hoofdprijs van maar liefst €3000,–.
 
Het was een zeer geslaagde dag voor de C.V. de Deurdauwers, volgend jaar zal er weer een activiteit gehouden worden, zodat de kas goed gevuld is voor het jubileumjaar in 2016 en er een groot feest zal worden gegeven.
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag
adm
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen