Jaarlijkse tweedehands dameskledingbeurs

DIEREN – De jaarlijks terugkerende dameskledingbeurs die georganiseerd wordt door Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever werd weer druk bezocht. De beurs vond plaats in het clubgebouw van de Gelreband aan de Imboslaan 69 te Dieren.

Deze jaarlijkse tweedehands dameskledingbeurs is bekend om haar grote keuze en van kwalitatief goede kleding in allerlei soorten en maten. Er waren ook tassen, hoeden, sjaals, sieraden en schoenen, voor een kleine prijs te koop. Er was gelegenheid de kleding te passen in een aparte ruimte en er was een styliste voor eventueel advies.

De kledingmarkt werd georganiseerd door Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever en de opbrengst gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat Havonos, deze organisatie steunt, samen met Wilde Ganzen, een initiatief bij het opzetten van gemeenschapshuizen in dorpen in Sri Lanka, door en voor de bevolking. De dorpen bevinden zich in de Vanni, een deel van Sri Lanka dat zwaar is getroffen tijdens de burgeroorlog. De Soroptimistclub hoopt op een hoge opbrengst voor dit goede doel.

Ook aan de inwendige mens was gedacht, zodat gewinkeld kon worden onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. De markt was van 10.00 tot 15.00 uur, en werd druk bezocht, de verkoop was goed.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie over Havanos op: http://www.havanos.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen