FOTO’s Kindermusical op kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Donderdagavond 17 april 2014 vond de kindermusical plaats ter ere van het 700 jarige bestaan van het Kasteel Rosendael. Rond de 250 kinderen van de Dorpsschool deden mee aan de Kindermusical.

Er waren meer dan 400 ouders, opa’s en oma’s die vol trots hun kind(eren) in de musical zagen spelen en aanmoedigden met een applaus of een brede glimlach. Iedereen genoot van de musical.
Even begon het flink te regenen maar de kinderen speelde gewoon of dat het dagelijks werk was.Gelukkig werd het snel weer droog.
 
Het verhaal
Koning Hubertus is al vroeg op. Hij staat voor zijn kasteel in Rozendaal in de verte te turen. Ziet hij daar zijn zoon prins Walewein? En met welk bericht komt hij thuis?
Wat er aan vooraf ging
Voor de kinderen van de Dorpsschool Rozendaal was het woensdag 2 april allemaal al duidelijk. Kasteel Rosendael staat in het middelpunt van het project met als thema ridders en kastelen. In samenwerking met het kasteel, dat dit jaar haar 700-jarig bestaan viert, is een aantal activiteiten gepland. Behalve het jarige kasteel, bezoeken diverse groepen ook de kastelen Middachten en Doornenburg. Uiteraard wordt er op school veel geleerd over deze romantische periode, maar natuurlijk ook geknutseld, getekend, gezongen en toneel gespeeld. Dit alles vond zijn finale in een grootse voorstelling, onder begeleiding van theater Spring, op donderdag 17 april met het mooie kasteel Rosendael als decor.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
2014-04-17-rosendael-kindermusical-028
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen