Wereldgebedsdag  vrijdag 7 maart 2014

REGIO – Op de eerste vrijdag van maart komen op de hele wereld vrouwen en mannen bijeen van verschillende achtergrond en religie om gezamenlijk te bidden. Al sinds 1929 vinden ook in Nederland Wereldgebedsdagvieringen plaats.

De Wereldgebedsdag  heeft elk jaar een ander thema, dat wordt uitgewerkt in een orde van dienst. De gebeden en schrift-lezingen zijn overal dezelfde. De viering in 2014 is voorbereid door vrouwen in Egypte en heeft als thema gekregen: ‘bron van Leven’. De Bijbellezingen zijn gedeelten uit Jesaja 44 en 35, voorts uit het Evangelie naar Johannes hoofdstuk 4. 
De opbrengst van de collecte, gehouden tijdens de vieringen, gaat naar projecten die verbonden zijn met het land waar de orde van dienst gemaakt is.
U bent van harte uitgenodigd voor de vieringen in Arnhem op vrijdag 7 maart om 10.30 uur in de Kerkzaal van verzorgingshuis ‘Vreedenhoff’, Esperantolaan 2, Arnhem-  Noord. Voorganger is ds. Ida Eldering-Jonckers Nieboer.  Na afloop is er gelegenheid om na te praten bij een kop koffie of thee.
Ook in de Salvatorkerk, Salvatorplein 274, 6832 AH Arnhem-Zuid. Voorganger is ds. Pierre Eijgenraam. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom voor ontmoeting onder genot van een kop koffie of thee, waarna de viering begint om 10.30 uur.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen