Ode aan Arnhem kent alleen maar winnaars

ARNHEM – Onder de titel ‘Ode aan Arnhem’ werd, op initiatief van Volkshuisvesting Arnhem en Popcentrum Jacobiberg, de afgelopen maanden gezocht naar het mooiste stadslied voor Arnhem. De organisatie werd verrast door de tientallen inzendingen. Vijftien gelukkigen traden op tijdens het slot gala op zaterdag 20 december. Het lied ‘Kon het maar altijd zomer in Sonsbeek zijn!’ van Bart Minderman won de titel ‘Ode aan Arnhem 2013’.

Oorspronkelijk zou de finale plaatsvinden in de bovenzaal van Luxor Live, maar door de verwachte drukte werd uitgeweken naar Popcentrum Jacobiberg. Dit bleek geen verkeerde gedachte, het popcentrum puilde uit tijdens het gala. Tot grote tevredenheid van organisatie en publiek schaarde ook Arnhems burgemeester Kaiser zich tussen de aanwezigen en verrichte de opening. 
r4bnkgl1typq8t2gmzad4bi1c
Burgemeester Kaiser tijdens Ode aan Arnhem
Op voorhand werd aangekondigd dat tijdens het slot gala de leukste, mooiste en meest markante inzendingen live te beluisteren zouden zijn. Niets was minder waar. Songwriters Jelle (o.a. En Vélo) en Joost (o.a. Once upon a pony) openden de avond en werden gevolgd door een keur aan lokale bekende en minder bekende artiesten, die een uiteenlopende reeks aan muziekstijlen op het podium bracht. 
Lees verder en kijk voor meer foto’s op: arnhem.nieuws.nl
Foto’s © Arnhem.Nieuws.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
z77yimc4akqpzzcuy06muuiow
Winnaar Ode aan Arnhem: Bart Minderman
ylx9au4o9fh32cz3oiczh09v0
Winnaar videoshoot: Rocco Ostermann 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen