Gelders Archief in nieuw pand, nu ook een nieuwe bedrijfsfilm

ARNHEM  – Het Gelders Archief zit inmiddels al weer een aantal maanden in een prachtig nieuw pand. Hierbij hoort ook het maken van een nieuwe bedrijfsfilm waarin op een duidelijke manier de werkzaamheden van het Gelders Archief gepresenteerd worden.

Wie, wat, waarom, wanneer, waarheen en hoe. Deze basisvragen leert iedere journalist voor het opmaken van een persbericht. Bij het maken van een moderne bedrijfsfilm komen deze vragen ook aan de orde. Waarom bestaan het Gelders Archief, wat willen ze, voor wie doen ze het en hoe doen ze het.
Multimedia ontwerpbureau Alientrick maakte in opdracht van het Gelders Archief een frisse, strakke bedrijfspresentatie die geen stof doet opwaaien. Want stoffig is een archief niet. Dit meest gehoorde vooroordeel over archieven wordt in één klap weggevaagd door het zien van de nieuwe bedrijfsfilm. In de presentatie komen de basisvragen snel en mooi gestileerd langs, en dit alles verpakt in een gloednieuw gebouw, dat qua uitstraling precies in deze nieuwe film past.
Ga er even voorzitten, want voor u het weet is de film voorbij. Leer het Gelders Archief kennen vanuit een nieuwe blik.
Kijk voor eerdere publicaties op: 
Kijk voor meer informatie op www.geldersarchief.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen