Zwaar ongeval Duiven: dode en zwaargewonde

Foto:

DUIVEN – Eén van de mannen die zondagavond zwaar gewond raakte bij een ernstig ongeval in Duiven is overleden. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld en vraagt getuigen zich te melden.

Het ongeval gebeurde zondagavond 16 juni even na 21.30 uur op de Vergertlaan in Duiven. De auto kwam op zijn kop in het water terecht, nadat deze een boom en een lantaarnpaal had geraakt. Er werd meteen groot alarm geslagen. Alle hulpdiensten werden opgetrommeld. Eén van de inzittenden werd door een omstander uit de auto bevrijd. De ander werd door de hulpdiensten uit de auto gehaald. Lange tijd is gezocht naar een mogelijk derde persoon, maar deze informatie bleek achteraf onjuist.
De twee mannen, 31 en 34 jaar oud uit Duiven, werden zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hier overleed de 34-jarige man.
Wat er precies is gebeurd is onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart en doet verder geen mededelingen. Mogelijk is een tweede wagen betrokken geweest bij de aanrijding, naar deze wagen, een ‘lage, groene Amerikaanse personenauto’ wordt nog gezocht.
Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie, te bereiken via het nummer 0900-8844. 
Als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen