Evenementenkalender 2013 gemeente Arnhem verschenen

Foto:

(Handig overzicht van evenementen in Arnhem)

(Handig overzicht van evenementen in Arnhem)

ARNHEM – Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) heeft, in opdracht van de gemeente Arnhem, onlangs de jaarlijkse evenementenkalender uitgebracht. De kalender is vervat in een strak vormgegeven, kleurrijke brochure van 32 pagina’s. Het drukwerk is gedrukt in een oplage van ettelijke duizenden exemplaren en gratis (!) verkrijgbaar op honderden plekken in en rond Arnhem. Een product in de stijl van ‘Made in Arnhem’.

Veel evenementen
Arnhem is landelijk bekend als een bruisende evenementenstad. Bladerend door de dikke brochure wordt dat beeld zeker bevestigd. Nationaal aansprekende evenementen als World Statues, Warm Winter Weekend, Symphonica in Rosso, Sonsbeek Festivals, Nacht van de Mode, Bridge to Bridge
en Sprookjesfestival zorgen jaarlijks voor een grote toeloop van toeristen. Maar ook de bewoners van de wijde regio (h)erkennen Arnhem als ‘the place to be’.

Spotlicht op
Dit jaar zullen de vele evenementen rond het 100-jarig bestaan van Burgers’ Zoo veel landelijke aandacht trekken en ook de Mode Biënnale die van 8 juni tot en met 21 juli wordt gehouden, zorgt voor landelijke aandacht voor Arnhem. Voeg daar het Oranjefees op 29 en 30 april en het World Statues Festival van 28 en 29 september aan toe en menigeen weet, dat Made in Arnhem staat voor kwaliteit.

Verspreiding evenementenkalender
De Evenementenkalender wordt eind maart meegezonden met het tijdschrift Arenacum, het magazine van Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) en bereikt daarmee nagenoeg heel ondernemend Arnhem en zijn contacten. Maar de kalender is ook verkrijgbaar op honderden plekken in en rond Arnhem, zoals restaurants, hotels, attracties, musea en niet te vergeten de VVV aan het Stationsplein 13.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen