Beroving in Arnhem: getuigen gezocht

ARNHEM – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving met geweld bij de Nelson Mandelabrug in de Nieuwjaarsnacht.

ARNHEM – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving met geweld bij de Nelson Mandelabrug in de Nieuwjaarsnacht.

Een 19-jarige man uit Arnhem en een 18-jarige vrouw uit Apeldoorn liepen die nacht vanuit de stad naar huis, toen zij aan de Eldense kant van de brug werden aangesproken door een onbekende man. Hen werd verzocht hun portemonnee af te geven. Toen het duo daar geen gehoor aan gaf kreeg de jongen een klap tegen het hoofd en werd de vrouw geschopt. In het tumult wist de man toch een portemonnee en een mobiele telefoon te pakken en rende een steegje in bij de Fonteinkruidstraat. Het duo zette de achtervolging in, waarbij de jongeman en de vrouw opnieuw werden geschopt en geslagen. Zij staakten hierop hun achtervolging.

Signalement

Van de verdachte is een signalement bekend. Het zou gaan om een man van ongeveer 1.80 meter en tussen 22 en 25 jaar oud. Hij was ongeschoren en droeg die ochtend een zwarte jas met capuchon.

Heeft u iets gezien wat met deze beroving te maken kan hebben, dan wordt u verzocht contact met de politie op te nemen via 0900 – 8844, of Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen