Warme Winter Weken feestweekend Arnhem

ARNHEM – Terwijl Koning Winter door het land raast, omarmen de Warme Winter Weken de stad. In het weekend van 15 en 16 december is het een groot feest in de Arnhemse binnenstad.

ARNHEM – Terwijl Koning Winter door het land raast, omarmen de Warme Winter Weken de stad. In het weekend van 15 en 16 december is het een groot feest in de Arnhemse binnenstad.

Op de Jansplaats en het Jansplein vindt de Winter Fair en het NK Icecarving plaats. Zestien teams strijden om de felbegeerde titel, Nederlands Kampioen Icecarven te midden van een winters decor van sfeervolle houten chalets gevuld met een diversiteit aan winterse heerlijkheden van de horeca aan de Jansplaats en Jansplein. Het hele weekend kan je op beide pleinen volop genieten van muziek en theater.

Even verderop in de Koningstraat, het Stegenkwartier en de Bakkerstraat vindt een Xmas Fair plaats met meer dan 80 kramen met ten hoogte van de Bibliotheek een heuse Winter Boekenmarkt. Op het Musisplein staat een grote mobiele sledebaan waar je gratis op grote banden van tien meter hoog naar beneden kunt glijden. Op ’t Eiland wordt op beide dagen een intiem preuvenement georganiseerd. En uiteraard zijn de winkels in de binnenstad alle dagen tijdens de Warme Winter Weken geopend.

Terwijl iedereen gezellig winkelt en geniet van het winterse vermaak wordt er tijdens de Warme Winter Weken aandacht gevraagd voor War Child. In alle winkels, restaurants en cafés staan rode spaarhuisjes om geld in te zamelen voor War Child. Alle donaties en opbrengsten van andere initiatieven worden op donderdag 28 maart tijdens een live uitzending van Radio 538 op het Kerkplein bekend gemaakt. 

Kijk voor meer nieuws uit Arnhem op: Het Arnhem Nieuws

Deel dit bericht via Social Media!!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen