Dagdeelname Burgernet tijdens Airborne Wandeltocht

OOSTERBEEK – Deelnemers en bezoekers van de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek kunnen zich, net zoals vorig jaar, speciaal voor één dag aanmelden bij Burgernet. Aanmelden kan vanaf donderdag 30 augustus 09.00 uur. Dagdeelnemers worden die dag op de hoogte gehouden over de veiligheid en bereikbaarheid tijdens het festival.Wat is Burgernet voor een dag? Burgernet is een samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid tijdens een evenement te bevorderen. Als u zich aanmeldt als dagdeelnemer, krijgt u tijdens de Airborne Wandeltocht bijvoorbeeld sms-berichten over: – een kind dat in de drukte vermist raakt;- maatregelen i.v.m. drukte;- waarschuwingen voor zakkenrollers;- verwachte weersomstandigheden;- verkeershinder. Aanmelden voor dagdeelnameHet aanmelden doet u door een SMS-bericht te sturen naar 8844 met de tekst:BN Airborne. Na de aanmelding ontvangt u per SMS de volgende bevestigingstekst:‘U bent vanaf nu tijdelijk deelnemer van Burgernet in Oosterbeek. U wordt na afloop van de Airborne Wandeltocht automatisch afgemeld voor deze dienst.’ U kunt zich vanaf donderdag 30 augustus 09.00 uur aanmelden. Al Burgernetdeelnemer?Bent u al Burgernetdeelnemer en bent u deelnemer of bezoeker van de Airborne Wandeltocht? Meldt u zich dan ook aan als dagdeelnemer. U bent dan tijdelijk dubbeldeelnemer van Burgernet en ontvangt sms-berichten gerelateerd aan het Airborne evenement. Na afloop van het evenement wordt u uitgeschreven als dagdeelnemer, maar blijft u gewoon ingeschreven staan als regulier Burgernetter.KostenU betaalt als dagdeelnemer alleen de reguliere kosten voor uw aanmeld-sms. De berichten die u van Burgernet ontvangt zijn gratis.

OOSTERBEEK – Deelnemers en bezoekers van de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek kunnen zich, net zoals vorig jaar, speciaal voor één dag aanmelden bij Burgernet. Aanmelden kan vanaf donderdag 30 augustus 09.00 uur. Dagdeelnemers worden die dag op de hoogte gehouden over de veiligheid en bereikbaarheid tijdens het festival.
Wat is Burgernet voor een dag? 
Burgernet is een samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid tijdens een evenement te bevorderen. Als u zich aanmeldt als dagdeelnemer, krijgt u tijdens de Airborne Wandeltocht bijvoorbeeld sms-berichten over: 
– een kind dat in de drukte vermist raakt;
– maatregelen i.v.m. drukte;
– waarschuwingen voor zakkenrollers;
– verwachte weersomstandigheden;
– verkeershinder. 
Aanmelden voor dagdeelname
Het aanmelden doet u door een SMS-bericht te sturen naar 8844 met de tekst:BN Airborne
Na de aanmelding ontvangt u per SMS de volgende bevestigingstekst:‘U bent vanaf nu tijdelijk deelnemer van Burgernet in Oosterbeek. U wordt na afloop van de Airborne Wandeltocht automatisch afgemeld voor deze dienst.’ U kunt zich vanaf donderdag 30 augustus 09.00 uur aanmelden. 
Al Burgernetdeelnemer?
Bent u al Burgernetdeelnemer en bent u deelnemer of bezoeker van de Airborne Wandeltocht? Meldt u zich dan ook aan als dagdeelnemer. U bent dan tijdelijk dubbeldeelnemer van Burgernet en ontvangt sms-berichten gerelateerd aan het Airborne evenement. Na afloop van het evenement wordt u uitgeschreven als dagdeelnemer, maar blijft u gewoon ingeschreven staan als regulier Burgernetter.
Kosten
U betaalt als dagdeelnemer alleen de reguliere kosten voor uw aanmeld-sms. De berichten die u van Burgernet ontvangt zijn gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen