Motorrijder gewond bij aanrijding

RENKUM – Een 56-jarige motorrijder uit Bennekom is op dinsdagochtend 28 augustus gewond geraakt nadat hij in Renkum werd aangereden door een 53-jarige automobiliste uit Doorwerth.De automobiliste reed omstreeks 08.10 uur over de Bennekomseweg. Op de kruising met de Nieuwe Keijenbergseweg wilde zij linksaf slaan. Hierbij zag zij vermoedelijk de tegemoetkomende motorrijder over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De motorrijder kwam vervolgens ten val. De man is met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

RENKUM – Een 56-jarige motorrijder uit Bennekom is op dinsdagochtend 28 augustus gewond geraakt nadat hij in Renkum werd aangereden door een 53-jarige automobiliste uit Doorwerth.
De automobiliste reed omstreeks 08.10 uur over de Bennekomseweg. Op de kruising met de Nieuwe Keijenbergseweg wilde zij linksaf slaan. Hierbij zag zij vermoedelijk de tegemoetkomende motorrijder over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De motorrijder kwam vervolgens ten val. De man is met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen