Aanvullende informatie over woningoverval Arnhem, Getuigen gezocht!

ARNHEM – De politie gaat er vanuit dat de overval op de woning aan de Rotterdamsingel in Arnhem plaatsvond op 22 juni rond 19.30 uur. Rond 20.15 uur kon de politie worden gebeld. De overval werd gepleegd door twee personen, die aanbelden en zich binnendrongen en de 26-jarige bewoner bedreigden met een vuurwapen (of iets wat daar op leek). Daarop werd de man gekneveld, waarop de mannen enige tijd in de woning verbleven. Zij gingen er met geld vandoor. Van de twee ontbreekt elk spoor.Het gaat om twee blanke mannen van ongeveer 20 jaar oud en 1.80 meter lang. Zij droegen een beiden een petje en een zonnebril. Getuige?De politie kan de hulp van het publiek goed gebruiken. Als men op grond van deze gegevens toch informatie kan verstrekken (als men bijvoorbeeld iets verdachts heeft gezien op de Rotterdamsingel of in die buurt), dan wordt men opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 

ARNHEM – De politie gaat er vanuit dat de overval op de woning aan de Rotterdamsingel in Arnhem plaatsvond op 22 juni rond 19.30 uur. Rond 20.15 uur kon de politie worden gebeld. 
De overval werd gepleegd door twee personen, die aanbelden en zich binnendrongen en de 26-jarige bewoner bedreigden met een vuurwapen (of iets wat daar op leek). Daarop werd de man gekneveld, waarop de mannen enige tijd in de woning verbleven. Zij gingen er met geld vandoor. Van de twee ontbreekt elk spoor.
Het gaat om twee blanke mannen van ongeveer 20 jaar oud en 1.80 meter lang. Zij droegen een beiden een petje en een zonnebril. 
Getuige?
De politie kan de hulp van het publiek goed gebruiken. Als men op grond van deze gegevens toch informatie kan verstrekken (als men bijvoorbeeld iets verdachts heeft gezien op de Rotterdamsingel of in die buurt), dan wordt men opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven, kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 

 

Eerder bericht:

Veel vragen rond mogelijke overval op woning.

ARNHEM – De politie is een onderzoek gestart naar een incident in een woning aan de Rotterdamsingel in Arnhem. De politie gaat er vanuit dat het om een overval gaat, maar veel is nog onduidelijk.
De overval zou hebben plaatsgevonden in de avond van 22 juni, maar wanneer dit precies heeft plaatsgevonden is niet duidelijk; de politie gaat er vanuit dat er niet meteen na het incident is gebeld met de politie. 
De overval zou zijn gepleegd door meer dan 1 persoon; het is niet duidelijk of er een wapen is gebruikt en hoe men binnen is gekomen. Of men is vertrokken met buit en hoe en in welke richting men is vertrokken, is onbekend. Niettemin heeft de politie voldoende reden om deze zaak te onderzoeken. 

 

Voor meer nieuws uit Arnhem kijk naar: arnhem.nieuws.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen