Nationale Herdenkingsloop Brandweer op 23 juni

Foto:

Een week na de officiële onthulling van het Nationaal Brandweermonument vindt op zaterdag 23 juni 2012 de eerste Nationale Herdenkingsloop Brandweer plaats. De Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden en de Brandweer Sportbond organiseren deze brandweerloop in nauwe samenwerking met de VBV, het NIFV en de NVBR.De start en finish vinden plaats bij het brandweermonument op de Kemperbergerweg in Arnhem. Liefhebbers kunnen deelnemen aan een wandelroute van 5 kilometer of een hardlooproute van 5 of 10 kilometer. Alle medewerkers van de brandweer in Nederland en hun familieleden zijn van harte uitgenodigd om mee te lopen!Deelname is geheel gratis en we starten om 11.00 uur. Inschrijven kan tot 20 juni. Het is mogelijk om vanaf 9.30 uur het terrein te betreden. 

Een week na de officiële onthulling van het Nationaal Brandweermonument vindt op zaterdag 23 juni 2012 de eerste Nationale Herdenkingsloop Brandweer plaats. De Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden en de Brandweer Sportbond organiseren deze brandweerloop in nauwe samenwerking met de VBV, het NIFV en de NVBR.
De start en finish vinden plaats bij het brandweermonument op de Kemperbergerweg in Arnhem. Liefhebbers kunnen deelnemen aan een wandelroute van 5 kilometer of een hardlooproute van 5 of 10 kilometer. Alle medewerkers van de brandweer in Nederland en hun familieleden zijn van harte uitgenodigd om mee te lopen!
Deelname is geheel gratis en we starten om 11.00 uur. Inschrijven kan tot 20 juni. Het is mogelijk om vanaf 9.30 uur het terrein te betreden. 

Zie een filmpje hierover op 

En meer informatie over het brandweermonument op: 
http://rheden.nieuws.nl/71566

 

Voor meer nieuws uit Arnhem zie:
http://arnhem.nieuws.nl
 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen