Koor In Between in kerststemming

Foto:

SPANKEREN/BRUMMEN – Iedere (koor-)zanger of -zangeres weet: Vanaf eind oktober komt het kerstrepertoire weer van de plank. Elk jaar een feest van herkenning, want kerstliedjes ….. dat zingt zo fijn! 

Voor Gemengd Koor In Between, uit Brummen is het een extra bijzondere periode. Onder leiding van haar nieuwe dirigente, Tatiana Laryna, is de laatste weken hard gestudeerd om een mooi Kerstprogramma in te studeren.
Er staan in december twee optredens gepland. Op 16 december  een besloten optreden voor de bewoners van Wooncentrum Regina Pacis in Arnhem.  Op het programma staan naast de bekende kerstliedjes ook de prachtige Christmas Carrols (natuurlijk in Dickens stijl).
Op 24 december zingt In Between tijdens de Kerstnachtdienst in de Protestantse Kerk (Kerkweg 2) te Spankeren. De dienst, onder leiding van Ds. Quik, begint om 22.30 uur. Iedereen is van harte welkom om samen met de Protestante Gemeente de dienst bij te wonen.
Na een welverdiende kerstvakantie begint In Between in januari met de voorbereidingen voor het Lustrumconcert. Volgend jaar bestaat het koor 20 jaar en dat moet gevierd worden!
Meer nieuws over dit project volgt uiteraard.
Voor vragen over ons koor, mail naar [email protected]
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen