VRAAG 1: Werken jullie voor de gemeente Rheden, M-FM of de Regiobode? 

ANTWOORD: Nee, rheden.nieuws.nl is niet van de gemeente Rheden, heeft geen enkele band met M-FM, en ziet de Regiobode als een con-collega.

rheden.nieuws.nl is een geheel zelfstandige nieuwsmedium, wij runnen rheden.nieuws.nl als franchisenemers samen met de landelijke organisatie nieuws.nl. Zij brengen het landelijke en wereldnieuws en wij het lokale en regionale nieuws samen met inmiddels 10 andere Gelderse collega’s. 
Zowel het landelijk nieuws als het lokale en regionale nieuws zijn op onze site te vinden. Ook kunnen lezers via de landelijke nieuws.nl site op onze rheden.nieuws.nl site komen en al het lokale nieuws lezen.
Werken jullie voor de gemeente Rheden?
NEE, wij zijn wel regelmatig aanwezig bij activiteiten die de gemeente organiseert en doen verslag daarvan, tevens krijgen wij regelmatig persberichten van de gemeente die wij publiceren op rheden.nieuws.nl. Als mensen ons bellen met de vraag om informatie dan verwijzen wij ze met plezier door naar de gemeente Rheden.
M-FM.nl
NEE, omroep M-FM heeft haar eigen nieuwsvoorziening, ze voorzien kijkers van de kabelkrant en luisteraars via de radio met nieuws uit de gemeente. Wij hebben ook geen banden met de Rijn-IJssel Mediagroep waar M-FM een convenant mee afgesloten heeft om samen te werken met de lokale omroepen van Zevenaar, Lingewaard en Arnhem.
De Regiobode
rheden.nieuws.nl heeft geen banden met De Regiobode, we zien elkaar wel regelmatig bij persbijeenkomsten, op evenementen en zien elkaar als con-collega’s, zij brengen lokaal en regionaal nieuws en dat doen wij ook.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen