Echtpaar Van Sluijs  -De Jongh 60 jaar getrouwd!

SPANKEREN – Op zaterdag 29 november om 15.00 uur heeft burgemeester mevrouw Petra van Wingerden-Boers een bezoek gebracht aan het echtpaar Van Sluijs – De Jongh in het kerkelijk ontmoetingscentrum De Kerkhorst aan de Dorpsweg 65A in Spankeren, om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk.

De heer Simon van Sluijs is geboren op 1 juli 1928 in Dordrecht en mevrouw Lamberdina van Sluijs-de Jongh op 22 juni 1928 in Oosterbeek. Zij hebben elkaar leren kennen in 1947 na een koorrepetitie. Mevrouw Van Sluijs is in de oorlog in 1944 naar aanleiding van een granaatinslag via Apeldoorn en Spakenburg in Dordrecht terecht gekomen. De zus van haar vader had daar een manufacturenzaak.   
De heer Van Sluijs is werkzaam geweest in het drukkersvak als machinezetter en heeft als zodanig gewerkt in Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Ridderkerk en in Dieren. Mevrouw Van Sluijs  heeft als winkeljuffrouw gewerkt in Oosterbeek en Dordrecht. 
Het echtpaar Van Sluijs-De Jongh woont in Dieren en heeft vijf zonen, één dochter en 10 kleinkinderen. 
De grootste hobby van de heer Van Sluijs is zingen in het Dierens Mannenkoor, en zich bezig houden met De Spaander; o.a. zorgen voor de koffie en het bestellen van onderdelen.
De gezondheid van de heer en mevrouw Van Sluijs is nog goed alleen het lopen wordt wat minder. 
l0gx7k7py7gq5ydfa8abnh1zy
j87jhh18qfnvlauxx2460jtww
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen