Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour bij Theater RhederArt

Foto:

DIEREN – Hij is bejubbeld door de pers, kreeg fantastische publiekreacties en staat op vrijdagavond 12 december 20:00 uur bij Theater RhederArt in Dieren op het podium: zanger Marijn Brouwers. 

De voorstelling ‘Bon Anniversaire’ waarin hij liedjes zingt van Charles Aznavour in het Nederlands, zorgt voor een onvergetelijke mooie muzikale avond.
De wereldberoemde Charles Aznavour, schreef meer dan duizend liedjes: For me formidable, Hier encore, La Boheme en She. Dit jaar wordt Aznavour 90 jaar en daarom geeft Marijn Brouwers zijn liedjes in het Nederlands cadeau. Zijn solodebuut ‘Beste meneer Halsema,’ werd door pers en publiek lovend ontvangen. Ook heeft hij nationale bekendheid gekregen door zijn duet met Liesbeth List (jij).
Marijn is een fantastische zanger die je meeneemt in het verhaal van het lied. Samen met pianist Marc-Peter van Dijk benadert hij de charme van Charles, de bravoure van Aznavour.
Kom en maak kennis met een chansonnier pur sang.
Datum: vrijdag 12 december om 20:00 uur in schouwburg Theothorne, Dieren.
Kijk voor meer info en reserveringen op www.rhederart.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen