Cindy van der Meer (Dieren) toont documentaire over haar leven met borstkanker.

Foto:

VELP – Naast het delen van haar verdriet en angst laat zij in deze presentatie zien waar zij haar kracht vandaan haalde om met borstkanker om te gaan en hoe zij haar doel bereikte.

Eigen lied
Een wens was dat er een lied geschreven zou worden en een  videoclip gemaakt werd over het hele proces waar ze door  ging. 
Ze kwam in gesprek met vele mensen die direct enthousiast waren en haar hulp boden. Via Wende Snijders en Thijs Lodewijk kwam zij in contact met sing en songwriters Marinus de Goederen en Jane Who die voor haar het passende nummer ‘Leaves are Falling’ schreven. 
Dit nummer wordt op deze avond live gespeeld. De documentaire laat zien hoe dit creatieve muzikale project tot stand is gekomen.
Kastanjelaan 13
Om 20.00 uur bent u van harte welkom in de lounge van Kastanjelaan 13 te Velp voor een drankje, waarna om 20.30 uur de documentaire begint. Rond 21.30 uur is er een mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
Goed doel
Een kaartje voor deze avond kost € 5,00 en de opbrengst gaat naar Stichting Kanker in Beeld.
kastanjelaan13
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen