Rotary Club steunt CliniClowns met mobiele webcam studio

Foto:

REGIO – Op 15 november 2014 bestond Rotary Club Brummen Engelenburg 25 jaar. Tijdens het  jubileumfeest werd Stichting CliniClowns in het zonnetje gezet en de nieuwe mobiele CliniClowns studio officieel in gebruik genomen. 

Met deze studio kunnen de CliniClowns met Clowns FM vanaf iedere plek uitzenden en via een live chat contact maken met de zieke en gehandicapte kinderen thuis. Een uniek mediaconcept dat met steun van de Rotary Club is gerealiseerd. 
CliniClowns Club
CliniClowns is bij veel mensen bekend van de clowns in het ziekenhuis. De organisatie doet echter veel meer om zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier te bieden. Een van de activiteiten is de CliniClowns Club. Een online beleveniswereld waar de kinderen vanuit huis, of op een andere plek met toegang tot internet, binnen een beveiligde omgeving kunnen webcammen met de clowns en andere kinderen. 
Benefietconcert
Rotary Club Brummen steunt CliniClowns sinds vorig jaar met de uitvoering van de CliniClowns Club. Op 4 oktober 2013 werd als start van een fondsenwervende campagne een groot benefietconcert georganiseerd. De opbrengst wordt volledig besteed aan het unieke mediaconcept van CliniClowns. Dankzij de Rotary Club kunnen CliniClowns met hun mobiele studio, bij de kinderen thuis of vanuit ziekenhuizen, live videochatten, toneelvoorstellingen geven en radio maken. 
Daarnaast wordt de webcamlocatie op Wientjesvoort in Vorden verder ontwikkeld. Dit jaar is daar de internetkabel ingegraven. Met de steun van de Rotary Club is het nu een stuk makkelijker live contact te maken en kinderen afleiding en plezier te bieden. 
Autoralley
Ook de komende activiteiten van de Rotary Club staan in het teken van CliniClowns. Zo staat er in het voorjaar van 2015 een autorally gepland. Op deze manier wil de Rotary Club zieke kinderen een hart onder de riem steken en de CliniClowns blijven steunen met hun activiteiten.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen