Sinterklaasfeest in Dieren

DIEREN – Iedereen weet dat hij met de stoomboot komt en er een heleboel zwarte pieten en zijn schimmel meekomen, maar er is meer…

De Sint & zijn Hoofdpiet komen ook dit jaar weer naar de speelgoed- lifestylwinkel aan Stationsplein 32 Dieren. Zij kijken er naar uit om de kleintjes te mogen ontmoeten. Ook is er de Clown  OkiDoki. Samen met hem maken ze dolle pret, kom dansen, zingen en springen tijdens het bezoek van De Sint & zijn Hoofdpiet.
Dus lieve vriendjes, zij verwachten jullie, groot (maximaal. 8 jaar) en klein, op Zondag 30 november om 15.15 uur om er samen een heus Sinterklaasfeest van te maken. Het feest start om 15.30 uur en De Sint zelf zal rond 16.00 uur arriveren. De aller- allerkleinsten (-2 jaar) mogen uiteraard ook later komen zodat ze dan niet te lang hoeven te wachten op Sinterklaas.
Geef even een seintje via [email protected] of meld je aan in de winkel als je van de partij wilt zijn en hoeveel broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes je meebrengt zodat de Pieten weten hoeveel cadeautjes ze in hun zakken moeten stoppen (vol=vol).
De Sint & zijn Pieten vinden het superleuk om zelfgemaakte knutselwerkjes te ontvangen.
GRATIS ENTREE en natuurlijk een leuk cadeautje……  
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen