Hoe leuk is dat!

Foto:

Rheden.nieuws.nl zoekt mensen die zelf (kerst) kaartjes maken en deze willen doneren zodat mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank dit jaar een (kerst)kaart kunnen versturen naar hun geliefde, familie of kennissen. Want hoe leuk is het om iemand een kerstgroet te sturen en de beste wensen over te brengen via de post?!

In de maand december start rheden.nieuws.nl een actie voor de Voedselbank samen met andere omroepen en media, daarover later meer. Bij deze actie wordt een oproep gedaan voor het doneren van voedsel en andere houdbare producten hierbij werken we samen met Omroep Gelderland.
Maakt u zelf ansichtkaarten, gaat u met uw (klein)kind creatief aan de slag en wilt u deze kaart(en) onbeschreven doneren, geeft ze dan af of stop ze in de bus, bij de redactie van rheden.nieuws.nl, of stuur uw kaartje(s) in een envelop naar Emmastraat 27B, 6881 SN te Velp. (Vóór 8 december 2014)
De redactie zal er dan voor zorgen dat ze op 19 december tijdens de actie van Omroep Gelderland bij de Voedselbank terecht gaan komen. Vast dank.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen