Vrijwilligers waarderen met de Vrijwilligersprijs

RHEDEN/ROZENDAAL –  De aanmeldingen voor de Vrijwilligersprijs 2014 komen via het Loket Vrijwillige Inzet van St. VIVA Rheden al lekker gestaag binnen. Toch kunnen er nog meer vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en/of –initiatieven aangemeld worden om in aanmerking te komen voor één van de vier vrijwilligersprijzen van elk 400 euro. 

Met alle vrijwilligers uit gemeente Rheden en Rozendaal
De gemeenten Rheden en Rozendaal willen graag met zoveel mogelijk vrijwilligers op zaterdag 17 januari 2015 toasten op het nieuwe jaar. Tevens wordt rondom de bekendmaking van de Vrijwilligersprijzen een film aangeboden, bovendien staat er voor de vrijwilligers een heerlijk buffet klaar. Dit evenement vindt plaats in Schouwburg en zalencentrum Theothorne te Dieren. 
Vrijwilligers kunnen nooit voldoende worden gewaardeerd!
In Rheden en Rozendaal zijn erg veel vrijwilligers actief: mensen die in georganiseerd verband veel werk voor elkaar of de vereniging verzetten en burgers die in eigen woonwijken buurtgenoten op vrijwillige basis ondersteunen. De één doet dit een uurtje in de week, de ander is hele dagdelen actief. Ieder naar zijn eigen tijd, energie en vermogen. Vrijwilligers kunnen nooit voldoende worden gewaardeerd, met dit evenement staat de vrijwillige inzet in de schijnwerpers.
Aanmelden
Met het aanmelden van een vrijwilliger en/of –organisatie/ –groep worden zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. Helpt u mee hen te waarderen?  
Een telefoontje of mailtje is voldoende voor de aanvraag van het toezenden van een aanmeldingsformulier: Loket Vrijwillige Inzet – tel.: 0313 – 420 124 of mailen naar: [email protected] 
Digitaal invullen en direct verzenden kan ook via de link 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen