Clemy Oomens nieuwe locatiedirecteur van Het Rhedens Rozendaal

Foto:

ROZENDAAL/VELP- Per 1 januari 2015 start mevrouw Clemy Oomens als locatiedirecteur van Het Rhedens Rozendaal. Mevrouw Oomens heeft ruime ervaring in het voortgezet onderwijs en in leidinggevende functies. 

Mevrouw Oomens, woonachtig in Nijmegen, is momenteel plaatsvervangend voorzitter van de sectordirectie havo/vwo van het Udens College. Zij is eerstegraads bevoegd voor tekenen en kunstgeschiedenis en daarnaast heeft zij een Master Integraal Leiderschap gedaan. Het Rhedens prijst zich gelukkig met de komst van mevrouw Oomens.
School voor iedereen
Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod. In Rozendaal kan men terecht voor alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium. Het Rhedens Dieren heeft alle leerjaren vmbo en mavo alsmede onderbouw havo en vwo/vwo select met eventueel Latijn en Grieks (met aansluiting op de bovenbouw van Het Rhedens Rozendaal). Het Rhedens de Tender in Dieren, waar elke leerling individueel centraal staat, maakt het onderwijspakket compleet met praktijkonderwijs. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen