All-in Kerstbuffet met superleuke activiteiten bij Polysport Dieren

Foto:

DIEREN – Ook op 2e kerstdag is er de mogelijkheid om gezamenlijk met familie, vrienden of collega’s kerst te vieren! Onbeperkt eten, drinken en diverse activiteiten met de kerst bij Polysport te Dieren!

Tussen 16.30 en 17.00 bent u van harte welkom bij Polysport. We staan dan klaar bij de verschillende activiteiten, segway rijden (vanaf 16 jaar), tennissen, langlaufen, klimmen, handboogschieten, pistoolschieten en curlen. Voor de hele kleintjes maken wij een leuke speelhoek. Dus gewoon lekker doen waar u zin in heeft! 
U wordt de hele avond van drankjes voorzien (inclusief). De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn bier, wijn, fris en warme dranken als koffie/thee en warme chocolademelk. 
Tegen 17.30 uur wordt het buffet geopend. Heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten buffetten staan voor u klaar. Zorg u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten?! Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten! 
Rond 21.00 wordt de avond afgesloten. Heel veel plezier met het Polysport Familie Kerstbuffet 2014. 
Meer informatie:
Kosten € 39,50 p.p. (kids t/m 3 gratis en kids van 4 t/m 11 betalen 50%)
Tijd: 1e en 2e kerstdag 16.30 tot 21.00 (inclusief: eten, drinken en activiteiten!)
Bel of mail dus direct en reserveer snel!
Polysport Activiteitenpark & Catering, Admiraal Helfrichlaan 89, Tel: 0313-414971, 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen